Brusselsestraat, 59 ■ 9500 Atembeke (Geraardsbergen) ■ In de voedingswinkel ďBij PeggyĒ ■ Map
Tel: 054/41.32.68 ■ GSM: +32.499.99.69.01 ■ e-mail: info@kwine.be

Info / Leveringen

Leveringen zijn mogelijk na afspraak en dit via telefoon of E-mail. Ook kan je een bezoek brengen aan de winkel en afspreken om aan huis te leveren.

Je kan ook eenvoudig bestellen via internet, een eenvoudige E-mail volstaat om te bestellen, dikwijls kan de levering de volgende dag plaats vinden bij contante betaling.
Wijnen kunnen ook via pakket worden toegestuurd onder beveiligde verzending, hierbij wordt wel een verzendingskost aangerekend afhankelijk van het aantal flessen.

Transport is duur, daarom trachten we een zo goedkoop mogelijke oplossing te vinden en wordt er niet automatisch een toeslag verrekend.
Levering is GRATIS in een straal van 40km vanaf bestelling van 100Ä
Indien anders kan dit besproken worden of wordt er een kleine tussenkomst gevraagd voor levering aan de deur. Wanneer mogelijk krijg je je wijn thuis bezorgd of op de plaats waar jij het wenst.

Betalingen gebeuren contant, tenzij anders overeen gekomen.
Overschrijvingen worden aanvaard, de wijnen blijven eigendom van k-Kwine tot volledige betaling van de factuur, de geleverde en ontvangen wijnen.

Een privť degustatie behoord tot de mogelijkheden.
Dit tot groepen van maximum 12 personen, je kan zelf een wijn thema kiezen of advies vragen volgens interesse. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor thema, wijnen uit Zuid Afrika, wijnen uit ArgentiniŽ, enz.
Wijnen van een bepaald druivenras, enz..
Telkens word er op deskundige wijze dieper in gegaan op het gekozen thema, dit zal voor jouw en ook de andere mensen als leerrijk en tevens aangenaam worden ervaren, dit alles in een zeer gemoedelijk en aangenaam kader.

Voor bedrijven en verenigingen, festiviteiten en evenementen kan je gebruik maken van glazen, deze worden gratis ter beschikking gesteld.
Neem gerust contact op voor een offerte of degustatie.

K Wine raadt aan om deze website te raadplegen met een recente browser, zoals Firefox of Internet Explorer 7 of hoger.