Brusselsestraat, 59 ■ 9500 Atembeke (Geraardsbergen) ■ In de voedingswinkel “Bij Peggy” ■ Map
Tel: 054/41.32.68 ■ GSM: +32.499.99.69.01 ■ e-mail: info@kwine.be

K Wine

K wine heeft als bedoeling om de klant, consument van wijn, een aanbod wijnen te geven waarvan de kwaliteit en de prijs goed zijn. Wij doen selectie, geven advies en ondersteuning zodat je een weg vindt in het grote aanbod wijn uit verschillende uithoeken van de wereld.

Selectie is heel belangrijk. Wij trachten de wijn zo objectief mogelijk te selecteren, niet alleen prijs maar ook kwaliteit alsook ethiek is heel belangrijk.

Wij zoeken specifiek naar de producenten die hun wijn op een eerlijke en klassieke manier maken, doch ook gebruik makend van de nieuwste technieken.

Daarom voeren wij zo veel mogelijk rechtstreeks de wijnen in van bij de producent. Dikwijls kleine boeren, of domeinen, soms ook grote, afhankelijk van de prijs kwaliteit. Door regelmatige werkbezoeken en het steeds volgen van de wijn actualiteit kunnen wij jullie hoogstaande kwaliteitswijn aanbieden tegen de laagste prijs.

Al onze wijnen worden met zorg behandeld en ondergronds opgeslagen, beschermd tegen licht en trilling. Uit stock leverbaar aan particulier, horeca en evenementen.

De wijn actualiteit volgen we op de voet en wij scholen ons regelmatig bij, dit om jullie professioneel advies en begeleiding te kunnen geven.

K Wine raadt aan om deze website te raadplegen met een recente browser, zoals Firefox of Internet Explorer 7 of hoger.